Mám pocit, že svět zešílel
pátek, 16. srpna 2019

29_233px-greta_thunberg_2018_cropped.jpg

Média nás denně informují o tom, jak si vede nějaká loutkovodiči nasazená puberťácká bezvýznamná blbka. Ale je tu naděje, že se bude do té Ameriky plavit hodně dlouho. Uhlíková stopa však začala hýbat světem a žije si svým vlastním životem.

Žijeme v Evropské Unii, která sama sebe pasovala na spasitele světa. Není tomu tak. Lidé, kteří vedou Evropskou Unii a prosazují správné Evropské hodnoty, toho zničili víc, než si lze jen pomyslet. Ostatně ve skutečnosti je největším nepřítelem Evropské unie Evropská unie sama. 

Jakákoli dezerce od světlých evropských zítřků neodpouští. Buď jsi s námi, anebo proti nám. Odpadlíky od jediné správné víry je zapotřebí potrestat, ať to stojí, co to stojí. 

Ve výsledku nám »elity« zakáží, respektive neúnosně zdaní lidem normální auta, veškeré maso, vodu, cestování, mít děti, a třeba nám zakáží dýchat - jen, aby jsme neprodukovali ten ošklivý oxid uhličitý.

Studovat, vzdělávat se, to je pro dnešní mladé sakra bolestná záležitost. Ach jo. Ale porušovat od mládí zákon, v pátek nechodit do školy, plácat nesmysly o věcech, o kterých nemají ani páru, opovrhovat starými lidmi, na to jsou machři. Jednou to bude ty mamánky setsakramentsky mrzet.

Ujíždí nám vlak. Na co západ potřeboval 200 let, to „zmákla“ Čína za 40 let. Především v IT technologiích ujíždí světu ohromným tempem. Navíc Západ (drtivá většina vrcholných politiků) každým dnem potvrzuje, že se mu nedá věřit - je věrolomný a zradí se 100% jistotu vždy. Východ nemá rád zrádce a nikdy neměl. Vzpomeňte třeba Čingischána – hlavním zákonem bylo nezradit svého chána a trestem za zradu byla pouze smrt a nic jiného. Neměli tam a nemají tam tolik zrádců jako na Západě.

Na Západě je zrada zcela běžnou dennodenní věcí – političtí přeběhlíci, porušování smluv, nedodržení daného slova, rušení smluv. Všude plno úsměvů, volební plakáty byly již natištěny. Volit menší zlo je prý ideální stav.