Co je důležité a co je důležitější…?!
úterý, 29. listopadu 2022

46_1548239.jpg

Londýn se během starostování pana Khana stal jedním z měst, kde je nejvyšší vzestup počtu vražd a násilných činů na světě!
» There is no longer law and order in the UK which is fast becoming a very, very dangerous lawless place to be «.
» Ve Spojeném království již neexistuje zákon a pořádek, země která se rychle stává velmi, velmi nebezpečným místem bez zákona«.
Denně je na Londýnských ulicích někdo pobodán, ubodán, zavražděn…, případů útoků nožem je nepočítaných. https://www.dailymail.co.uk/news/article-11478393/Horror-Marylebone-one-person-stabbed-death-rushed-hospital.html#comments

K tomu co se děje na Londýnských ulicích pan starosta řekl:

Teroristické útoky jsou součástí života ve velkém městě.
https://www.standard.co.uk/news/world/new-york-explosion-sadiq-khan-says-terror-attacks-are-part-and-parcel-of-life-in-a-big-city-a3347891.html
Zjevně mu nikdo neřekl nic o tom, že jiná světová velkoměsta nemají problémy s teroristickými útoky. Ale to bysme se museli podívat na skladbu obyvatelstva těchto měst, a to by mohlo naznačovat KDO za terorizmem a zvýšením zločinnosti v Londýně, ve Velké Británii, v dnešní západní Evropě, stojí.

Nicméně pan starosta Londýna Sadiq Khan pěti milionům Londýňanů poskytne čistší vzduch k dýchání a omezí od příštího roku vjezd cca 200.000 řidičům (160.000 soukromých automobilů a 44 tis. dodávek) do velkého Londýna. Sníží tím CO2 a přinese do pokladny Londýna hezké peníze. Za vjedz do Londýna budou řidiči platit denně 12,5 libry, což je cca 356,- korun = 26 miliad korun za rok. To je přes 93.000,- Kč / rok na jednoho řidiče za to, že do Londýna dojíždí za prací.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11468711/Sadiq-Khan-expand-ultra-low-emission-zone-London.html

Peníze však nebudou použity na vyřešení krize životních nákladů, které Velká Británie čelí, nebudou použity na přijmutí opatření, aby miliony Britů nepropadli do chudoby. Budou použity pro motivování tvrdě pracujících lidí na místních samosprávách. Na odměny být peníze zkrátka musí. https://twitter.com/mayoroflondon/status/1506234212147474435

Pan Khan k tomu řekl: „Rozšíření zóny mýtného v Londýně nebylo snadné rozhodnutí“.
Miliardář Michael Bloomberg, který je zvláštním vyslancem generálního tajemníka OSN pro klimatické ambice a řešení, prohlásil, že vedení pana Khana „pomáhá čistit londýnský vzduch a jde příkladem městům po celém světě“.


Další lidé, kteří jsou pro zavední této zóny uvádí:
„Je to vítězství v oblasti veřejného zdraví“.
„Je to obrovská výhra pro plíce všech“.
„Jsme potěšeni, že starosta Londýna naslouchal našim aktivistům“.
„Doufáme, že to povede k menšímu počtu předčasných úmrtí a menšímu počtu hospitalizací spojených se znečištěním ovzduší“.
"Vyzýváme ostatní znečištěná města, aby následovala kroky Londýna a zavedla ambiciózní zóny čistého vzduchu, které ochrání právo každého dýchat čistší vzduch."

„Je to úder kladiva pro zoufalé řidiče a podniky, které již bojují s ochromujícími cenami paliva“.
„Rozšíření zóny ultranízkých emisí bude mít nepochybně nepřiměřený a nepříznivý dopad na nejchudší komunity a motoristy v Londýně“.
„Je nesmysl toto teď spustit, během jedné z nejhorších krizí nákladů na život v Británii“.

To je úžasné, co všechno pro Londýňany pan Khán dělá, zelená srdéčka aktivistů zaplesají.
Jenže ve skutečnosti to je spíš o tomto:
"Zaplaťte a smíte vjet do města s obrovskou zločinností, kde každých pár minut se stane zločin, loupež, znásilnění, útok kyselinou, pobodání nožem, pokus o vraždu, vražda... Zaplaťte a modlete se, protože Bristská policie je v rámci tradic stále neozbrojena.