Covid 19, Pandemický zákon a dotěrné otázky, které novináři zapomněli položit
čtvrtek, 1. prosince 2022

48_c2e60f55-koronavirus-covid19-globus-svet-zemekoule-shutterstock_1654083868-scaled.jpg

Dnes, jednu sekundu po včerejší půlnoci, přestal platit Pandemický zákon. Ano, to je ten zákon, který byl vymyšlen místo Nouzového stavu, kdy byla naše země v ohrožení, stát v krizové situaci, dopadla na nás katastrofa globálních rozměrů. Lidé museli být zavřeni doma (tedy mimo práce, tam většinou docházet museli i nadále), nesměli cestovat, sportovat, docházet za kulturou, na výlety, do přírody, děti nesměly docházet do škol, lidé nesměli žít a byla přijata drastická opatření a omezení, která neměla v historii obdoby.

Jisté místní lockdowny během epidemie moru byly ve středověku běžné a bez nich by se vylidnila celá města, celé enklávy. Během morových ran vymřely na »Černou smrt« mnohdy celé vesnice a ve městech od 30 až do 90 % obyvatelstva. Je naprosto jisté, že naše moderní vzdělaná společnost by takovou situaci, jaká byla při středověkých morových ranách, by vůbec nebyla schopna přežít. Nevyrovnali bychom se s realitou. Na druhou stranu nikdy v historii nebyly uzavřeny celé státy. Zkrátka nikdy.

Renesance vlastně byla obdobím chronického, neustále se opakujícího moru, neutuchajícího válčení a všudypřítomné nejistoty. V důsledku toho lidé cítili potřebu mentálního úniku do alternativních, idealizovaných realit, vzdálených v čase nebo prostoru nesnesitelné přítomnosti, ale oživených pro představivost prostřednictvím literatury, umění a podívané.
Neměli tehdy mobilní telefony a sociální sítě, tvořili a přinesli světu neuvěřitelná umělecká díla. Po nás z tohoto období zbyde rozdělená společnost, nesouhlasné a nenávistné komentáře vlastně k čemukoliv.

No a teď jsme vlastně u toho podstatného. Všimli by si ve středověku vůbec toho, že na ně „zaútočil“ Covid 19? S pravděpodobností rovnající se jistotě, by to vůbec nezaznamenali.

Takže po letech, kdy byla plundrována ekonomika, kdy byly rozházeny peníze, kdy podniky krachovaly a přišly „na buben“, kdy Fialova vláda proti vůli Senátu prodloužila platnost Pandemického zákona z února 2022 do konce listopadu 2022. Po dvou letech obrovského mrhání prostředky jsme přistoupili na to, co někteří lékaři, právníci i politici říkali od začátku = Covid NENÍ mor. Chovejme se ke covidu jako k jinému virovému onemocnění.

Teď máme v TV reklamy na 4. dávky, aby byly spotřebovány vakcíny proti Covidu, které ve skutečnosti žádné vakcíny nejsou! Vakcína je látka, jejíž vpravení do organismu má zajistit stimulaci imunitního systému, aby si organismus vytvořil mechanismus obrany proti konkrétnímu onemocnění bez toho, aby skutečně onemocněl. To v případě „vakcín“ proti Covidu 19 není pravda.

Nabízí se otázky: Kdo je za tohle všechno zodpovědný, proč muselo lidstvo absolvovat takovou hru, kdo nechal zbídačit společnost,má souvislost s ožebračením lidí za Covidu 19 také současný stav, kdy probíhá další ožebračování lidí, tentokrát energetický?

Byl skutečně tak nutný tento Pandemický zákon? Kdo na oné »pandemii« vydělal a vydělal v rámci zákonů, kdo zneužil Nouzový stav a bude objasněno, kam se vypařily miliardy? Budou pohnáni k odpovědnosti politici, kteří z lidí dělali pitomce? Budou vyhozeni reportéři, kteří ze všech televizí vytvořili jednu horor covid TV a lhali vědomě obyvatelům? Bylo to vlastně vůbec nutné?

Otázek by bylo mnoho a mnoho, ale mám ošklivý pocit, že ani na jednu nedostaneme odpověď.
Smíš platit otroku daně a držet hubu!