Můžeme pouze zatnout pěsti a jít hledat pořádný klacek
čtvrtek, 14. dubna 2022

40_timmermans.png

Před námi je problém obrovský jak hora, potápíme se, jdeme doopravdy do hajzlu a naše vláda na to civí doslova s otevřenou hubou, protože neví co dělat.

Můžeme se divit? Ano to ještě smíme, můžeme se divit. Naše vláda totiž doposud nedostala notičky z Bruselu a NEDOSTANE je. Představitele Evroské une řeší »to podstatné«.

„Namísto toho, abychom produkty vlastnili, si stále více myslím, že podniky by měly své výrobky nabízet jako službu,“ prohlásil pan Timmermans.

Co z nás chtějí mít? Nemyslící mloky? Tupou masu, která se ubírá stanoveným směrem? Stádo, které mohou snadno ovládat?

Pokud si myslíte, že budete něco vlastnit, nebo dáte přednost něčem sdílenému, že rozhodujete vy nebo nedej Bože trh, tak jste na omylu. Pan Frank Timmermans tohle zbytečné rozhodování vyřeší za vás a připraví všechny potřebné regulace, pobídky a neposlední řadě dotace pro dosažení cíle stanoveného Evropskou unií.

TimmermansNicméně pouze DEBIL si může myslet, že lidé budou s někým sdílet například oblečení.

Ano konkrétně jde o oblečení, to má pan Timmermans na mysli.

Místopředseda Evropské komise Frans Timmermans představil obrysy dalšího z řady akčních plánů Evropské unie, jak udělat svět hezčí, udržitelnější a také rovnostářštější. Úhlavním nepřítelem se stalo oblečení, které je podle nizozemského politika málo kvalitní, a tudíž by si ho neměl nikdo kupovat!

Pan Franc Timmermans s hrdostí představil: "Strategii pro udržitelné a kruhové textilie".

K tomu vysvětluje a dodává detaily: Všichni máme oblečení, které nosíme jen zřídka, a myslím, že každý vidí, že v současnosti textilie nadměrně konzumujeme.

Textilie budou mezi prvními výrobky regulovanými podle nového nařízení o ekodesignu. Do roku 2030 by všechny textilie měly být trvanlivé, recyklovatelné, vyrobené z recyklovaných vláken a bez nebezpečných látek. Cílem strategie je také podpořit sektory opětovného použití - sdílení. Konečně budeme podporovat udržitelnou globální změnu hodnoty textilií se zvláštním zřetelem na, jak jsem řekl, ekologické, ale také sociální normy.

Odkaz na onu skvělou a novátorskou myšlenku zrozenou v Bruselu je zde:
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/SPEECH_22_2191