Asociace se Starověkým Římem, aneb stojíme před velkým problémem!
čtvrtek, 9. prosince 2021

39_zem447.jpg

Tak nějak mě napadlo, že my se budeme stále hádat o to, komu postavit sochu na Fóru, když vlastně Barbaři již stojí před hradbami.

Svět je velmi rychlý na to, abychom stihli pochopit všechno a rozumět všemu co se ve světě děje. Jenže když budeme dál sedět za pecí a nalhávat si, jak skvěle to u nás funguje oproti těm zaostalým trumpetům, kteří nám byli ještě nedávno pro smích, tak nám ten náš smích brzo zamrzne na tváři.
Vlastně smích nás přejde hned, když si uvědomíme fakta:

Invaze - ilegální migrace vesele pokračuje a mluví se jen o Polské hranici a Bělorusku. Ale co ty miliony drbanů, kteří mají jen nataženou ruku. O inženýrech a doktorech jsme již slyšeli, ale kolik % z nich skutečně PRACUJE pro blaho lidí v Evropě?

Němci chtějí pod vládou zelených pomatenců udělat z Evropské unie sjednocenou federaci, kde budou určovat pravidla.

Zelený úděl - sebevražedná mise jak nejlépe rozvrátit průmysl nedostatkem elektřiny, jak co nejvíce ožebračit obyvatele Evropské unie, pokračuje vesele dál.

Evropská centrální banka emituje další a další dluhopisy a na jejich základě se "tisknou" Eura, která znehodnocují úspory obyvatel EU a roztáčí inflaci.

Evropská unie sice hlásá, že chce skoncovat s terorizmem, ale sype peníze Palestinským teroristickým (mezinárodně uznaným!) organizacím.

Hodnoty, na kterých byla postavena Evropa a naše západní civilizace jsou prý překonané a lidé prosazující Islamizaci si ještě připadají předobří a tak nějak více vyspělý než ti zpátečníci, kteří odmítají mlátit 6x denně hlavou o zem směr Mekka.

Fridays for Future, Green Deal, Fit for 55, Gréta, Animal Liberation Front, Idioti, kteří se přilepují k silnicím, váží se řetězy k bagrům, blokují výstavby dálnic atd.

Neomezená svoboda a lidská práva utržená ze řetězu, genderová rovnost, prosazování práv menšin, LGTB a zadupávání do země rodiny jako instituce.

Naše armády, které jsou v žalostném stavu oproti vyzbrojeným a násobně početnějším armádám potencionálních nepřátel. Nemáme zálohy ani vycvičené, ani jim nemůžeme dát nic čím by mohly zálohy a obyvatelé v případě nutnosti bojovat!

Evropská unie chce určovat všude na světe pravidla, ale už nás vlastně nikdo nebere vážně.

Vždyť my už ani nemáme řemeslníky, není kdo by dělal a slovo práce se stalo sprostým slovem. Máme plno akademiků, protože každý druhý musí mít vysokou školu, vytváříme pro ně uměle místa, kam je lze uskladnit. Tito lidí nikdy nic nevytvoří, protože přerozdělováním hodnoty nevzniknou.

Ony hory regulací a nařízení, směrnic a Evropských zákonů jsou tak obrovské, že se v nich již nevyzná ani prase.

Hádáme se o dotace a přitom ony dotace jsou příčinou toho, že schopní se nedostanou k činnosti, ale živeni jsou z veřejných peněz paraziti, kteří by bez dotací nemohli existovat.

Stovky miliard padají pořád do bezedných děr, státy které zkrachovaly, a nebo jsou před krachem totálně předlužené, kde se nepracující mají lépe než lidé, kteří pracují - a to v Evropské unii, kde si mají lidé být rovni.

Putin doopravdy chce rozvrácenou zemi, aby se o její obyvatele musel starat? Nikdo si s Ukrajinou nechce pálit prsty, ten kdo je podpoří, bude mít na krku jen další porci bordelu a stát, kde prakticky nic řádně nefunguje.

Irán dodává svoje nerostné bohatství Číně, tamní ropovody a plynovody již chrání Čínská armáda - jen se o tom tady nemůže mluvit. Kdyby tam někdo šel propagovat demokracii, dostane tak přes hubu, že se z toho nevzpamatuje.

Indie, Rusko a Čína, Japonsko a Austrálie spolupracují, to je tak obrovský trh, že se nám z toho může tak akorát točit hlava - oni nás nepotřebují.

Není to veselé čtení, že? A to nám je nalháváno, že největší problém je Covid. To jistě!