Napadají mě velmi ošklivé otázky v souvislosti s tím, co se děje.
středa, 21. prosince 2016

14_berlin-truck-attack256.jpg

Existuje několik důvodů, díky kterým lze vysvětlit, proč se děje co se děje.

1) Jde o ustrašenost a srabáctví odpovědných, o nezměrnou neuvěřitelnou hloupost těch, kteří jásali a vítali „nové pracovní síly“ v Evropě. Teď hledí rozpačitě na výsledek, a jsou šokováni, rozčarováni a budou se modlit za oběti těch, které oni do Evropy pozvali. Pozor nejde pouze o „mutti Merkel“. Toto začalo mnohem dříve. Pákistánci a Indové do Velké Británie, Alžířané do Francie, Turci do Německa, Somálci a Súdánci do Švédska… Při představě nových voličů se politici doslova tetelili blahem.

2) Nebo snad jde o pořádné napěchování si kapes penězi z obrovského koláče, kterými nelegální migranty dotuje každá jedna země? Ministerstvo vnitra České republiky, vyčleněno ze státního rozpočtu na migranty šokujících 1,5 miliardy korun. Další více než čtvrt miliardy korun, konkrétně 287 milionů, vynaložila Sobotkova vláda na mzdy státních zaměstnanců, na provozní náklady a na investiční náklady v souvislosti s řešením migrace do České republiky. Jen chod azylových zařízení stojí české daňové poplatníky 100 milionů korun ročně.

3) A nebo, a to bych opravdu nechtěl, jde o programovou spolupráci na vyhlazování Evropanů? Pokud je to tento důvod, tak s kým? A kdo bude mít z toho prospěch? Nicméně, není od věci ani otázka: Na čí příkaz a proč nekoná Policie jak má, proč nekoná Armáda v zemích, které jsou nejvíce postiženy?

Idiotská doporučení primitivů, protože jinak se toto nedá nazvat: Dodržujte vzdálenost „na délku natažené paže“, noste viditelné náramky, neprovokujte svým vyzývavým oblečením, musíme si zvyknout. A nejslavnější: “ Wir schaffen das (My to zvládneme)“. Od pomatené ženské, která pozvala k sobě na nekonečnou návštěvu nájezdníky, a nyní se jich chce zbavit. Protože evidentně nezvládá vůbec nic. Situace se jí zle vymkla zpod kontroly. Ale stále tvrdí, že jediná možnost je „Víc Evropy, a přerozdělit“.

Polský řidič ukradeného kamionu Lukasz Urban bojoval jako lev. Na rozdíl od připosraných politiků, kteří jsou odpovědní. A stálo ho to život! Jen díky němu není obětí teroristického útoku víc. Pitva nezvratně prokázala, že raněný a postřelený, bojoval o volant. A žil ještě v době, kdy kamionem terorista vraždil lidi v Berlíně na vánočních trzích. »The driver is to have grabbed the steering wheel, trying to stop the lorry from ploughing into the market, while the attacker fought him off with a knife.« »Řidič se snažil uchopit volant, a strhnout nákladní auto při rozrývání vánočních trhů, zatímco útočník s ním bojoval nožem.«

A Polští poslanci Robert Winnick a Artur Dubiel navrhli pro tohoto řidiče pohřeb se státními poctami a uctít si a vyznamenat posmrtně toho hrdinu. I zde je popsáno, že co se dělo těsně před tím, než Lukasz Urban zemřel.

Chlap, který nesměl mít u sebe legální zbraň, do poslední chvíle bojoval s teroristou holýma rukama.

Německá policie jednoho podezřelého propustila, i když měl být za porušování zákonů vyhoštěn. Druhý podezřelý, napojený na Salfisty, který je „na útěku“ (tedy pokud je to on), má dokonce za sebou přípravu činu k ohrožení bezpečnosti země. Nějak nechápu, že jak Francouzská, tak Belgická, a teď i Německá policie ví o násilnících, sleduje potenciální teroristy a útočníky, a na poslední chvíli se „něco zvrtne“ a oni jdou a vraždí. Policie je monitorovala, ba některé i sledovala. Více zde v tomto odkazu. Také je zde potvrzeno, že Lukasz Urban zabránil větší katastrofě, ale sám při tom zemřel. Čest památce řidiče Lukazse Urbana

Birmingham 21.12.2016