Potřebujeme více pracujících lidí, potřebujeme více dětí, potřebujeme přitáhnout lidí z ciziny...
sobota, 23. února 2019

20_prelidnena_planeta.jpg

Tyto hovadiny slyšíte dnes a denně z úst politiků v televizi, radiu, čtete na internetu a v novinách.

Zamyslel se vůbec někdo z oněch inteligentů, kteří chtějí dovážet pracovníky z ciziny, proč se u nás rodí málo děti? A rodí se vůbec málo děti? Každý zodpovědný člověk, který chce založit rodinu, potřebuje bydlení a také slušnou mzdu, aby tu rodinu uživil a nemusel se doprošovat sociálních dávek. Bohužel "nezodpovědní" se o bydleni starat nemusí a místo do práce si chodí pro sociální dávky. 

Planeta již teď trpí přelidněním. Za chvíli nebude co dát do hrnce, protože podporujeme místo pěstování plodin a chovů zvířat k obživě, pro někoho finančně výhodné sračky, které nás ale nenasytí. Dovážíme hnusy místo jogurtů a mléčných výrobků, geneticky modifikovanou mouku, nakažené maso, dusičnany nacpanou zeleninu, škroby, tuky a separátem plněnou uzeninu a konzervy...

Všichni to ví roky, a místo řešení vystaví větrné elektrárny, zaberou solárními panely zbytky orné půdy a dalšími a dalšími předpisy a nařízeními drtí daňového poplatníka. Ve školství frčí inkluze, podpora multikulti, implementace "Evropských hodnot", a děti – pokud se jich zeptáte co se dělo dnes ve škole, s jistotou řeknou, že nic. Hledají se peníze na obědy pro školáky, ale neřeší se příčina toho, proč na ně někteří rodiče zkrátka nemají peníze.

Mosty, železnice, silnice, komunikace a pošta, zdravotnictví, penzijní zabezpečení, banky a hodnota koruny... Hlavně musíme žít ekologicky, a jít ostatním zemím světa příkladem.

Zbytek světa se nám směje, naší naivitě a nemohoucnosti cokoli rozumného prosadit. Kdejakému darmošlapovi garantujeme lidská práva, ale ve skutečnosti je však spravedlnost téměř nevymahatelná. Ti stejní politici, kteří to podělali teď slibují nápravu. Také volají západ, západ, tam nám prý bude dobře. Na tomhle západě, tak jak to tam teď vypadá, skutečně ne.
My jsme Češi a žijeme v České republice, tak není třeba být z kohokoli na zadnici.

Těm nahoře jde jen a jen o zisky, ekonomiku postavili na trvalém hospodářském růstu, proto nás oblbují, aby více a více bohatli na konzumu!

Ale je to od oněch uvědomělých politiků hezké, že?